Leveranciers

<#ITEMPFIELD titel>

Ambroise

Ambroise ontwikkelt en produceert al sinds 1994 producten om mensen te ondersteunen in hun beweging. Denk aan beugelsystemen voor mensen met verlammingen aan armen of benen (orthesen).
<#ITEMPFIELD titel>

Basko Healthcare

Als leverancier van orthopedische hulpmiddelen levert Basko Healthcare producten aan de professionele zorgsector. In samenwerking met orthopedisch instrumentmakers ondersteunen zij het behandelteam bij het vaststellen van de zorgvraag en verzorgingen met daartoe geschikte orthopedische hulpmiddelen.
<#ITEMPFIELD titel>

BSN medical

BSN medical is als multinational één van de wereld leiders in de productie en distributie van medische hulpmiddelen in de segmenten van gipsen, windels, wondverzorging en compressie therapie
<#ITEMPFIELD titel>

Distrac

DISTRAC Wellcare Products maakt als toeleverancier in de BENELUX een bewuste keuze voor producten met een optimale balans tussen Medische Zorg, Ergonomie en Esthetica. Bovendien zorgen wij voor het juiste advies en een efficiënte service.
<#ITEMPFIELD titel>

Freedom Innovations

Freedom Innovations is solely focused on developing world-class lower limb solutions in close collaboration with amputees and prosthetists. These solutions encompass technological innovations, service, training and educational resources, together with consultative support, to help ensure user satisfaction.
<#ITEMPFIELD titel>

Jos America

Jos America ontwikkelt, produceert en verzorgt hoogwaardige totaaloplossingen en machines voor werkplaatsen in de orthopedie techniek.
<#ITEMPFIELD titel>

Loth Fabenim

Loth Fabenim is sinds 1982 koploper in innovaties van producten voor mensen met een beperkte mobiliteit. Deze producten omvatten prothesen en orthesen, zowel mechanisch als elektronisch gestuurd.
<#ITEMPFIELD titel>

Ortho Medico

Ortho-Medico is volledig gericht op de activiteiten van orthopedisch chirurgen, dokters in de fysiotherapie, revalidatieartsen, orthopedisch techniekers, schoentechniekers, vaatchirurgen en neurochirurgen.
<#ITEMPFIELD titel>

Otto Bock

Otto Bock biedt medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit voor een groot aantal klinische hulpvragen.
<#ITEMPFIELD titel>

Schulte bv

Groothandel in orthopedische- en revalidatieartikelen
<#ITEMPFIELD titel>

Streifeneder

<#ITEMPFIELD titel>

Thuasne

Producent van Orthopedische- en Revalidatiehulpmiddelen
<#ITEMPFIELD titel>

Össur

Össur houdt zich bezig met het verbeteren van de mobiliteit van mensen. Össur is wereldwijd een marktleider op het gebied van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen.
Word direct lid

De kosten worden verrekend op jaarbasis. Het is ook mogelijk om losse exemplaren te verkrijgen. Voor het buitenland wordt er een apart tarief berekend. Al deze kosten kunnen we zo laag mogelijk houden dankzij de adverteerders in ons blad Jaarabonnement voor NL is €18,00 Jaarabonnement voor buitenland is €34,00 Losse nummers € 7,=

Online lidmaatschap aanvragen

Redactie-adres is:
ReSmutsstraat 30 4818 ED Breda

© SION Stichting Informatievoorziening Orthopedie Nederland * info@orthobode.nl * KvK Breda 41226987