privacy-regelement

Reglement
Dit reglement behandelt het verzamelen van informatie en het omgaan daarmee voor www.orthosite.info. We willen u hiermee laten zien dat wij zorgvuldig omgaan met de gegevens die u aan ons verstrekt. 

Registratieformulieren
De registratieformulieren op deze site vragen u om contactinformatie (bijv. e-mail adres) en geografische informatie (bijv. een adres). Deze contactinformatie wordt ook gebruikt om in contact te treden met u indien dat nodig is. U kunt ons altijd een mailto:info@orthosite.info">e-mail zenden, als u niet langer bij ons geregistreerd wilt zijn.

Externe Links
Onze website bevat ook links naar andere sites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken of de inhoud van deze websites. Een externe link wordt altijd in een nieuw scherm geopend.

Contact opnemen 
Heeft u nog andere vragen, aarzel dan niet en neem contact op met ons
privacy-regelement
Word direct lid

De kosten worden verrekend op jaarbasis. Het is ook mogelijk om losse exemplaren te verkrijgen. Voor het buitenland wordt er een apart tarief berekend. Al deze kosten kunnen we zo laag mogelijk houden dankzij de adverteerders in ons blad Jaarabonnement voor NL is €18,00 Jaarabonnement voor buitenland is €34,00 Losse nummers € 7,=

Online lidmaatschap aanvragen

Redactie-adres is:
ReSmutsstraat 30 4818 ED Breda

© SION Stichting Informatievoorziening Orthopedie Nederland * info@orthobode.nl * KvK Breda 41226987